0:05
Főoldal | Rénhírek

Világvége?!

„Világvége 2012?!” címmel a Föld pusztulásáról, annak legendájáról és valóságáról tart vetítést december 21-én két időpontban a budapesti Planetárium, a vetítések után csillagászati előadásra várják az érdeklődőket.

MTI | 2012. december 20.

December 21-én a maja naptár véget ér, erre a napra sokan globális katasztrófákat jósolnak. Egyesek szerint a teljes Föld elpusztul. A TIT Budapesti Planetárium Világvége 2012?! című vetítésein megpróbál választ adni arra, hogy valóban lesz-e világvége, mit lehet várni ettől a naptól, mi következik a dátum után és hogy valóban egy Nibiru nevű halált osztó égitest tart-e a Föld felé – adta hírül közleményben a Planetárium.

Az intézményben délután 13 órai és 14.30-as kezdettel vetítik a világvégéről szóló filmet, 16 órától pedig Jön a Nibiru! címmel Lőrincz Henrik csillagász előadását hallgathatják meg az érdeklődők. A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött, részvételi szándék jelzését az intézmény telefonszámán vagy a planetarium@planetarium.hu e-mail címen várják a szervezők.

Kapcsolódó tartalmak:

Hasonló tartalmak:

Hozzászólások:

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!