0:05
Főoldal | Rénhírek

2014 első mémje: a szelfiolimpia

Megvan az új esztendő első mémje: a Twitteren terjed a szelfiolimpia elnevezésű új őrület, amelynek a lényege, hogy minél abszurdabb körülmények között készítsünk szelfit.

nyest.hu | 2014. január 6.

Míg vannak, akik szelfi-szindrómáról és arról beszélnek, hogy a közösségi médiának számos hátránya van, 2014 első mémje kétségtelenül a Szelfiolimpia. A Twitteren a Selfie Olympics, illetve a #And1SelfieLeague kifejezésekre keresve abszurdabbnál abszurdabb fürdőszobai szelfik között válogathatunk.

A képek között találunk olyat, amely a mosdón kézen állva, a levegőben lebegve, kórházi fürdőszobában kemoterápia közben, a mosdóban burjánzó szobanövények közepette készült. A cél, hogy minél extrémebb, minél abszurdabb körülmények között készüljön a szelfi.

2014 első mémje: a szelfiolimpia
Forrás: gawker.com

A Szelfiolimpia szabályai igen egyszerűek: a képnek a fürdőszobában kell készülnie, és a készítőnek használnia kell valamilyen – lehetőleg bizarr – kelléket. Ez minél szokatlanabb, annál jobb: lehet jelmez, mérethelytelen plüssállat, egy régi telefon, de akár egy ravatal is...

2014 első mémje: a szelfiolimpia
Forrás: gawker.com

Érdemes kipróbálni, hátha Ön is szelfiolimpikonná válhat! Aki pedig csak nézegetné  mások teljesítményét, a BuzzFeed oldalán talál még 22 extrém szelfit.

Forrás

”Selfie Olympics” is the First Meme of 2014

Kapcsolódó tartalmak:

Hasonló tartalmak:

Hozzászólások (1):

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
10 éve 2014. január 7. 17:45
1 El Vaquero

Már nem azért, de ennek a szelfinek az állandó, erőszakos reklámozása legalább olyan nyelvművelés, mint a régi alakok védelme. Ugyanilyen erőszakos marketingkampánnyal honosodott meg a lájk(olás), azt is internetes újságírók, cikkírók népszerűsítették.