0:05
Főoldal | Rénhírek

Office táblagépre?

A Microsoft vezérigazgatója, Steve Ballmer bemutatta az új Microsoft Office irodai szoftvercsomag felhasználói próbaverzióját – tájékoztatta a Microsoft kedden az MTI-t.

MTI | 2012. július 17.

Az Office irodai szoftvercsomag soron következő verziója táblagépeken is könnyen kezelhető, mivel a hagyományos billentyűzet mellett lehetővé teszi az érintőképernyős és a toll alapú adatbevitelt is. Az új szoftvercsomag nagy hangsúlyt helyez a közösségi aktivitás támogatására, emellett új eszközöket ad a felhasználó kezébe dokumentumok kezeléséhez és jegyzetek készítéséhez, valamint a felhőtechnológiára támaszkodva biztosítja a dokumentumok legfrissebb verziójának helytől és eszköztől független elérhetőségét – írták.

Az új irodai szoftvercsomag előfizetéses üzleti konstrukcióra épül, használata ezért nem kötődik egyetlen eszközhöz sem, mivel az új „streaming” technológiának köszönhetően bármely internethez kapcsolt Windows operációs rendszeren futó számítógépen bárki elérheti és használatba veheti saját Office előfizetését – tették hozzá.

Tabletek Microsoft Windows 7-tel
Tabletek Microsoft Windows 7-tel
(Forrás: Wikimedia Commons / UCDS / GNU-FDL 1.2)

A teljes termékpalettát és az árazást ősszel teszi közzé a Microsoft.

Kapcsolódó tartalmak:

Hasonló tartalmak:

Hozzászólások:

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!