0:05
Főoldal | Rénhírek

Milliókat oszt szét oktatási célból a LogMeIn

Számítástechnikai és matematikai képzéseket támogat pályázatával a LogMeIn, az egyik legsikeresebb magyar startup cég.

nyest.hu | 2015. január 22.

Milliós pályázatot írt ki fiatalok számítástechnikai és matematikai oktatásának támogatására a LogMeIn. Az egyik legsikeresebb magyar startup cég 100 ezer és 1 millió forint közötti összeggel segíti azon programokat, amelyek célja egybeesik saját alapértékeikkel, mint például a jövő munkaerőpiacának erősítése vagy a nehéz körülmények között élő tehetségek felkarolása. A 700 munkatárssal büszkélkedő szoftverfejlesztő vállalat felhívására március 30-ig várják a jelentkezőket.

2015-ben is támogatja a magyar fiatalok számítástechnikai és matematikai oktatását a LogMeIn. Az egyik legnagyobb karriert befutó hazai startup vállalkozás ismételten pályázatot írt ki olyan tehetséggondozási programok, továbbképzések, táborok vagy hátrányos helyzetű diákok felzárkóztatásának támogatására, amelyeknek alapelvei megegyeznek a vállalat küldetésével. Ugyanis a szoftverfejlesztő cég idei pályázatával is azért küzd, hogy tovább építsék Magyarország szellemi tőkéjét, erősítsék a jövő munkaerőpiacát és elősegítsék a társadalmi mobilitást.

A tavalyi nyertes projekt
A tavalyi nyertes projekt
(Forrás: nyest.hu)

A pályázati felhívásra március 30-ig várják a magánalapítványok és egyéb civil szervezetek részletesen kidolgozott tehetséggondozási, oktatási vagy továbbképzési programját. Az elnyerhető támogatás összege legalább 100 ezer és legfeljebb 1 millió forint.

További információ a pályázattal kapcsolatban letölthető az oldalukról.

Kapcsolódó tartalmak:

Hasonló tartalmak:

Hozzászólások:

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!