0:05
Főoldal | Rénhírek

Kutatók a neten 3.0

Idén harmadik alkalommal rendezik meg a tudományos, kutatói blogok virtuális találkozóját november 11. és 17. között.

nyest.hu | 2013. október 18.

A 2010-es és 2011-es hagyományokat követve idén harmadik alkalommal rendezik meg a Kutatók a Neten – Kutatói Blog és Weboldal Találkozót november 11. és 17. között. A Kutatók a Neten 3.0 egy olyan virtuális rendezvény, mely megkísérli egy csokorba gyűjteni a szabadidejükben internetes naplót vezető, weboldalt szerkesztő vegyészeket, fizikusokat, nyelvészeket és történészeket.

Az elmúlt két év alatt sokat változott az internet a tudományok szemszögéből. Népszerű blogok szűntek meg, kutatói web- és Facebook-oldalak indultak.  A találkozóra várják mindazok jelentkezését, akiket mindennapi munkájuk a laborok, levéltárak, könyvtárak varázslatos világához köt.

A rendezvény célja, hogy a kutatások iránt érdeklődők egy közös platformon ismerkedhessenek meg a tudomány művelőinek blogjaival, portáljaival. A rendezvény a kutatók által írt, működtetett blogok és weboldalak seregszemléjén kívül az egymás közötti együttműködés szorosabbra fűzését is szolgálja.

Az érdeklődők 2013. november 11. és 17. között érhetik el a virtuális találkozót a www.kutatok.net weboldalon. A kutatói blogok, weboldalak jelentkezését 2013. október 31-ig várják az editor@nanopaprika.eu e-mail címen. A részvétel díjmentes.

A jelentkezés során megadandó adatok:

  1. Blog/weboldal neve
  2. Blog/weboldal elérése
  3. Blog/weboldal témája, tudományterülete (max. 1500 karakterben kifejtve)
  4. Blogíró/weblap készítőjének neve
  5. Blogíró/weblap készítőjének végzettsége

Kapcsolódó tartalmak:

Hasonló tartalmak:

Hozzászólások:

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!