0:05
Főoldal | Rénhírek

Veszítsen el egy könyvet ezen a hétvégén!

Idén március 20. és 22. között zajlik a „Veszíts el egy könyvet!” című játék, amelynek keretében ajánlhatunk és kaphatunk is könyveket másoktól

nyest.hu | 2015. március 19.

Mi történik egy könyvvel, ha csak úgy otthagyjuk valahol az utcán vagy egy közlekedési eszközön? – Ezen a hétvégén újra ki lehet ezt próbálni a Veszíts el egy könyvet! elnevezésű játék keretében. 2015-ben március 20-tól 22-ig lesz ugyanis a nagy könyvelhagyó hétvége – immár hetedik alkalommal. A cél idén sem változott: legyen egy hétvége, amikor sok-sok könyvszerető ember veszíti el egyszerre egy-egy kedves könyvét, hogy azt más megtalálhassa, elolvashassa, és később újra elveszíthesse.

Annak tehát, aki részt szeretne venni a játékban, nincs más dolga, mint kiválasztani egy kedvenc könyvet, amit szívesen ajánlana másoknak. A kötetet ott kell hagyni egy közterületen, ahol nagy valószínűséggel valaki hamarosan rábukkan. Ezzel egy időben az utcán járva-kelve érdemes odafigyelnünk mások elhagyott könyveire, hátha találunk egy éppen nekünk valót.

A szervezők azt írják, hogy akárcsak az elmúlt években, idén is lesz játék a játékban. Egy nyereményjátékot is szerveznek a könyvelhagyó nap köré. A feladat ennek keretében az, hogy el kell veszíteni egy könyvet a nagy könyvelhagyó hétvégén (március 20–22.), és azt regisztrálni kell a játék honlapján. Ha ez megvan, le kell fényképzeni a frissen elveszített könyvet, és a képet pedig fel kell tölteni a játék Facebook-oldalára a könyv szerzőjével és címével együtt. Ezzel beneveztünk a sorsolásba. A játék fődíja egy több mint 50 ezer forint értékű könyvcsomag az Alexandra Kiadó és Könyváruházak jóvoltából.

Kapcsolódó tartalmak:

Hasonló tartalmak:

Hozzászólások:

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!