0:05
Főoldal | Rénhírek
Yo soy Armando Alvarez!

Spanyol nyelvű vígjátékban szerepel Will Ferrell

Will Ferrell egy hónap alatt „tanult meg” spanyolul új filmjéhez, a Casa de Mi Padre (Az apám háza) című film főszerepéhez.

nyest.hu | 2011. november 6.

A vígjátékokból ismert amerikai színész Will Ferrell (Taplógáz, Felforgatókönyv, Fél-profi és Pancser Police) új oldaláról mutatkozik be. Egy spanyol nyelvű, westerneket és mexikói teleregényeket idéző filmben játszik főszerepet, annak ellenére, hogy nem igazán tud spanyolul – ahogy azt a filmet beharangozó összes írás megemlíti.

A kísérletinek mondható szerepet Ferrellnek egy korábbi bírósági ügyből fakadó peren kívüli megállapodás miatt kellett elfogadnia, de ez a rajongóit valószínűleg nem fogja zavarni. A film szinte összes többi szereplője spanyol anyanyelvű.

Ferrellnek nagyjából egy hónapja volt felkészülni a spanyol nyelvű főszerepre. Ez természetesen nem elég a nyelv megtanulásához, de a jó utánzóképességéről ismert színész a nyelv kiejtését valószínűleg ennyi idő alatt is jól el tudta sajátítani. A hírek szerint a filmet eredeti nyelven, angol felirattal fogják terjeszteni jövő tavasztól az USA-ban, de az előzetese már most is elérhető:

Forrás

5-18-11 Will Ferrell Talks Learning Spanish, Smacks George, & Talks Bush on Lopez Tonight

Collider: Will Ferrell’s CASA DE MI PADRE Acquired by Pantelion Films for March 16, 2012 US Release

Kapcsolódó tartalmak:

Hasonló tartalmak:

Hozzászólások:

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!