0:05
Főoldal | Rénhírek

Nem tudta, hogy Oszama bin Laden likvidálását közvetítette

Már a 20. században mindenki híres lehet öt percre, de a 21.-ben erről már ő maga is csak utólag értesül. Sohaib Athar reggel arra ébredt, hogy éjjel ő twitterelte ki a világba Oszama bin Laden likvidálását.

nyest.hu | 2011. május 2.

Sohaib Attar éppen Abbottabadban tartózkodott, amikor éjjel egykor helikopterekre lett figyelmes. A szokatlan jelenséget nemsokára twitterelte, majd bosszúsan fenyegetőzött, hogy előveszi a légycsapóját. Később ablakrengető robbanásokról tudósított, és kifejezte reményét, hogy nem valami ocsmány dolog kezdődik. Később arról terjedtek pletykák, hogy egy robotrepülő zuhant le, vagy a helikopter, esetleg UFO. Ezután egy repülőgép is áthúzott az égbolton. Ezután feltehetően helyreállt a nyugalom, és Sohaib Athar is nyugovóra tért. Csak reggel döbbent rá, hogy az Oszama bin Laden elleni akciót közvetítette.

További cikkeink

Editor gépzongorára – a szövegszerkesztők elődei, avagy „irodai szoftvercsomag” az 1940-es évekből

Látványosan lopott a miniszter – ritkán láthatjuk ennyire pontosan, mennyit lopott egy politikus

Jön a rovásírásos Újszövetség – és még a Unicode-szabványba is bekerülnek a rovásjelek

Látni a szöveget – szó szerint virágzik az irodalom!

Eközben a város másik felében egy @m0hcin nevű twitterelő arra panaszkodott, hogy senki nem veszi fel a telefonokat a városban. Végül sikerült kapcsolatba lépnie a családjával, ők három robbanásról számoltak be. Idővel azt is kiderítette, hogy a városba vezető utak le vannak zárva, a hadsereg és a helyi hatóságok nem nyilatkoznak.

Forrás

Here’s the guy who unwittingly live-tweeted the raid on Bin Laden

(linkekkel az eredeti tweetekhez)

Kapcsolódó tartalmak:

Hasonló tartalmak:

Hozzászólások:

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!