0:05
Főoldal | Rénhírek

Magyar siker a virtuális konferencián

Bár a Kilgray Kft. által fejlesztett memoQ új terméknek számít a fordítástechnológiai piacon, jelentős nemzetközi vetélytársaknál is nagyobb érdeklődést váltott ki a ProZ.com virtuális konferencián.

nyest.hu | 2010. október 25.

Több mint tízezer regisztrált felhasználó közül ezren látogatták meg a memoQ fordítómemória-programot fejlesztő Kilgray standját a ProZ.com virttuális konferencián. Az előadást követően a cég rengeteg pozitív visszajelzést kapott, sokan szóltak hozzá az előadáshoz kapcsolódó fórumon is. Külön szerencse, hogy virtuális konferenciáról volt szó, egy hagyományos kiállításon ugyanis az érdeklődés elviselhetetlen tolongásba fajult volna.

Érdekli a memoQ?

A nem is olyan rég még alig néhány főt foglalkoztató magyar Kilgray terméke, a memoQ fordítástámogató rendszer mára világsikerré lett: a fejlesztőcég terméke most második a világranglistán. Ha többet szeretne megtudni a memoQ fordítástámogató rendszerről, regisztráljon a november 19-én rendezendő memoQfest rendezvényre.

Bár a memoQ új terméknek számít a fordítástechnológiai piacon, a Proz.com-on szervezett seregszemlét kimagasló sikerrel zárta: olyan vetélytársakat utasított maga mögé, mint a STAR Transit, a Wordfast, vagy az Alchemy.

A Kilgray Kft. 2004 óta van jelen fordítástechnológia szolgáltatásaival a hazai és a külföldi piacon. A cég neve a három alapító, Kis Balázs, Lengyel István és Ugray Gábor vezetékneveiből állt össze.

Kapcsolódó tartalmak:

Hasonló tartalmak:

Hozzászólások:

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!