0:05
Főoldal | Rénhírek

Kamasztanya és leckeíró műhely

Leckeíró műhely és kamasztanya, éjszakai pingpong és pályaválasztási tanácsadás várja a fiatalokat a Fiók-Ifjúsági Klubban, amelynek programjait európai uniós támogatásból szervezik Mosonmagyaróváron a következő két évben.

MTI | 2012. február 3.

A 12-29 éves korosztály számára komplex szolgáltatást kínál a klub – mondta Reményi-Szokoli Mónika PR-referens az MTI-nek csütörtökön. Működtetéséhez közel 56 millió forintot nyert el az önkormányzat a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében. A 100 százalékos támogatottságú projekt az érintett korosztály számára változatos időtöltést  kínál, rendezvényeivel szándékai szerint hozzájárul a  fiataloknak a felnőtt életre történő felkészítéséhez – ismertette.  

A leckeíró műhely az iskolásoknak nyújt segítséget, a kamasztanyán pedig akár pszichológussal is megbeszélhetik ügyes-bajos dolgaikat a tizenévesek. A pályaválasztás előtt állóknak szakemberek tartanak pénzügyi, karriertervezési és pályaválasztási tanácsadást. Szakmai rendezvényekre is sor kerül, melyeknek keretében  egyebek között a
munkavállalásról, a karriertervezésről,  a vállalkozóvá válás mikéntjéről tájékozódhatnak az érintettek. Emellett szó lesz  a családtervezésről, a babaápolásról, a csecsemőgondozásról is.

A szervezők a  szórakozásról  is gondoskodnak,  egyebek között koncerteket, táncházakat rendeznek a klub vendégei számára, akiknek internetezésre is lesz  lehetőségük a Fiókban.

A projekt helyszíne a Flesch Károly Kulturális Központ.  Az intézményt ismeri, kedveli az a korosztály, amelyet ezzel a programmal megszólítanak – mondta  Reményi-Szokoli Mónika.

Kapcsolódó tartalmak:

Hasonló tartalmak:

Hozzászólások:

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!