0:05
Főoldal | Rénhírek
orr és púder

Kakilós-randizós könyv lett idén a legfurcsább

Az angolok állítólag megállíthatatlanul lelkesednek a vécés poénok iránt. Talán ezzel magyarázhatjuk a Hogyan kakiljunk randin című könyv sikerét. Talán.

nyest.hu | 2014. március 23.

Az év legfurcsább című könyvét díjazzák a Diagram Prize-zal már az 1978-as Frankfurti Könyvfesztivál óta. A nyertest közönségszavazással döntik el. Idén a díjat a How to Poo on a Date (Hogyan kakiljunk randin) című kötet nyerte el.

Kakilós-randizós könyv lett idén a legfurcsább
Forrás: independent.co.uk

Olyan korábbi nyertesekkel, mint a How to Shit in the Woods (Hogyan szarjunk az erdőben), American Bottom Archeology (Amerikai Fenékarcheológia)  és Cooking with Poo (Főzés kakival), talán elkezdhetünk aggódni az angolok humorérzéke miatt. Ráadásul idén még a második hely is a vécéről szólt, itt aThe Origin of Feces (Az ürülék eredete) zárt.

A Hogyan kakiljunk randin című hiánypótló mű szerzői a Mats & Enzo álnevet viselik. Róluk keveset tudni azon kívül, hogy bőséges mondanivalójuk van a témáról, hiszen ők a szerzői a How to Poo on Holiday (Hogyan kakiljunk nyaraláson), How to Poo at Work (Hogyan kakiljunk munkában) és a How to Bonk at Work (Hogyan keféljünk munkában) című kiadványok, melyek mind kaptak már jelölést a korábbi években.

„A Hogyan kakiljunk randin egy humoros csináld magad kötet, és nagyon sokat jelent a szerzőknek és a kiadó csapatának, hogy ilyen nagy sikert értünk el vele” – nyilatkozta Roland Hall, a könyv szerkesztője.

A probléma létező, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy New Yorkban egy filmes csapat ugyanezt a témát járta körül az utca embereivel.

Forrás

The Guardian: Oddest book prize goes to How to Poo on a Date

Kapcsolódó tartalmak:

Hasonló tartalmak:

Hozzászólások:

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!