0:05
Főoldal | Rénhírek
Pályázat

Bővül a Digitális Módszertár

Vannak ötletei digitális tananyag tervezésére? Most itt egy új pályázat, amelynek keretében még pénzjutalmat is lehet nyerni.

nyest.hu | 2014. február 7.

Ön szerint is elengedhetetlen a digitális kultúra fejlesztése az oktatásban? Fontosnak tartja a netgenerációt megszólító tanulás-tanítás tervezését? Találkozott már a Digitális Módszertárban a pedagógusok által közzétett ötletekkel, és úgy gondolja, Ön is megosztaná másokkal tudását, módszertani ötletét? – Most itt egy újabb pályázati lehetőség.

A Tempus Közalapítvány új felhívása alapján immár második alkalommal, 2014. február 5. és március 10. között várják azoknak a közoktatásban dolgozó pedagógusoknak (vagy szakmai munkaközösségeknek) a jelentkezését, akik a Digitális Módszertárban megosztanák a digitális nemzedék interaktív tanulását, tanítását segítő módszertani ötleteiket az IKT eszközök kreatív használatával, azok tanórai vagy tanórán kívüli alkalmazásával kapcsolatban.

A feltöltött ötletekkel most díjat is lehet nyerni: a 2014. március 10-ig beküldött ötleteket szakértők értékelik, és a legjobbak elnyerhetik a pénzjutalommal is járó Digitális Pedagógus Díjat. Idén a természettudományos nevelés témájában érkező módszertani ötleteket külön kategóriában díjazzák. A díjátadásra és a kiemelkedő módszertani ötletek bemutatására az április 26-i Digitális pedagógus konferencián kerül sor.

A jelentkezési feltételekről és az értékelés szempontjairól a Digitális Módszertár oldalán olvashat, innen letölthető a jelentkezési lap is. Ugyanitt érhetők el a Digitális Módszertár 2012. novemberi felhívására beérkező, a különböző szűrési lehetőségek alapján kereshető módszertani anyagok, köztük a 2013-ban díjazott pedagógusok szakértői ajánlással megjelenített ötletei is.

Kapcsolódó tartalmak:

Hasonló tartalmak:

Hozzászólások:

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!