0:05
Főoldal | Rénhírek

Új ekönyváruház

Elektronikuskönyv-áruházat indít a ’txtr-rel partnerségben a Magyar Telekom, a webboltban több mint 700 ezer idegen nyelvű és több mint 3000 magyar nyelvű, digitálisan olvasható könyv közül válogathatnak az oldalra látogatók – közölte a társaság az MTI-vel.

MTI | 2013. október 20.

A felhasználónak a hu.txtr.com oldalon egy ingyenes regisztráció után saját digitális könyvespolca jön létre, ahol a megvásárolt e-könyveket tárolhatja és letöltheti mobil eszközeire, például okostelefonjára vagy táblagépére. A regisztrált tagok az itt vásárolt könyvek mellett más forrásból származó e-könyveket is tárolhatnak. A digitális könyvespolcon található könyvek a meglévő e-könyv-olvasó készülékekre is áttölthetőek.

Az áruházban vásárolt és oda feltöltött e-könyvek mobilalkalmazásokban is elérhetők Android és iOS operációs rendszerű okostelefonokon, valamint Windows 8 operációs rendszerrel működő készülékeken. A webáruházban jelenleg kártyás fizetéssel lehet vásárolni, a későbbiekben a Telekom egyéb fizetési megoldásokat is tervez.

A Magyar Telekom kutatási adatai alapján a közeljövőben várhatóan jelentős kereslet mutatkozik majd mind az e-könyvek, mind az e-könyv-olvasó készülékek iránt. A kutatási adatokból az is jól látható, hogy a vásárlás egyik legfontosabb korlátja a magyar nyelvű kínálat szűkössége. E-könyv-olvasóval jelenleg az internetezők nagyjából 6 százaléka, mintegy 265 ezer fő rendelkezik. A reprezentatív kutatás eredményei alapján az internetezők 7 százaléka tervezi, hogy a közeljövőben e-könyv-olvasót vásárol.

Kapcsolódó tartalmak:

Hasonló tartalmak:

Hozzászólások:

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!