0:05
Főoldal | Rénhírek

Tudományfesztivál a Nemzeti Múzeum kertjében

A szervezők az idei évben is várják a kiállítókat a Tudományfesztiválra, és a Tudományok és Tehetségek Kertjére a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében.

nyest.hu | 2014. március 19.

2013-ban hatalmas sikerrel elindított Múzeumkert Fesztivál folytatásaként a TIT Kossuth Klub Egyesület az Emberi Erőforrások Minisztériumával, a Vidékfejlesztési Minisztériummal és a Józsefvárosi Önkormányzattal együttműködve a kulturális programok mellett az idei évben is megszervezi tudomány- és tehetségnépszerűsítő rendezvényeit a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében.

Tavaly mintegy 50 kiállítóval és színes programokkal várták a szervezők a fesztiválra kilátogatókat. „A két nap alatt közel 20000 látogató fordult meg a Múzeum kertjében, ahol betekintést nyerhettek a kiállítók által reprezentált kutatás-fejlesztési eredményekbe és innovációs teljesítményekbe” – mondta Bartók Marcell elnökségi tag, a programok főszervezője.

A rendezvények fő célja a tehetséges fiatalok, a vállalkozói kultúra, a tudományok, a kutatás-fejlesztés, az innovatív vállalatok, a startup vállalkozói szektor és a kapcsolódó társterületek népszerűsítése egyedülálló környezetben, elsősorban a fiatalok körében.

Tudományfesztivál a Nemzeti Múzeum kertjében
Forrás: nyest.hu

A rendezvénysorozat első eseménye a Tudományfesztivál, amelyet 2014. április 24-25-én rendeznek meg két tematikus napra bontva. Az első nap a „Tehetségek és Innovációk Napja”, a második nap a „Föld Napja” hivatalos központi rendezvénye.

A szervezők várják a magyarországi kutatás-fejlesztéssel foglalkozó vállalatok, kutatóintézmények, oktatási intézmények, civil szervezetek, startup vállalkozások, tehetséges fiatalok jelentkezését kiállítóként és előadóként egyaránt! A programok részletes tájékoztatója és a jelentkezési lap letölthetőek a program honlapján. Jelentkezni március 21-ig lehet.

Bővebb információ

Bartók Marcell

elnökségi tag

Kossuth Klub

1088 Budapest, Múzeum utca 7.

Mobil: 06 (30) 583-8630

Email: marcell.bartok@hyperiongroup.hu

Kapcsolódó tartalmak:

Hasonló tartalmak:

Hozzászólások:

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!