0:05
Főoldal | Rénhírek

A pénz beszól

Mától két napon át tart Siófokon a Media Hungary konferencia. „A pénz beszól” mottóval meghirdetett rendezvény vendége Finnország.

MTI | 2012. május 8.

A konferenciát Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója, a Médiaunió Alapítvány kuratóriumának elnöke nyitja meg, aki a válságos időkben való értékteremtés lehetőségeiről tart előadást. A pénz akarata és mozgástere című előadásában Sarkadi-Szabó Kornél, a Hungária Értékpapír Zrt. stratégiai igazgatója azt mutatja be, hogy a makrogazdasági környezet hogyan befolyásolja a médiát.

Előadást tart mások mellett Bayer József, az Axel Springer Budapest ügyvezető igazgatója, Dirk Gerkens, az RTL Klub ügyvezető igazgatója és Káel Csaba, a Művészetek Palotája vezérigazgatója.

A konferenciának első ízben lesz vendége egy ország. A meghívott finn előadók között lesz Mikael Pentikäinen, a Helsingin Sanomat főszerkesztője, Riitta Pihlajamäki, az YLE televízió csatornáinak igazgatója, Matti Kallikoski, a legnagyobb finn regionális lap, az Ilkka főszerkesztője, Juha Tynkkynen független tévéproducer és Markus Leikola digitálismédia-tanácsadó.

Kapcsolódó tartalmak:

Hasonló tartalmak:

Hozzászólások:

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!