0:05
Főoldal | Rénhírek

Szavazzon inkább ránk!

Szavazzon az olvasó a nyestre az Év Honlapja verseny közönségszavazásán!

nyest.hu | 2013. november 15.

Segítséget szeretnénk kérni hűséges olvasóinktól. A nyest is pályázott az Év Honlapja versenyben, méghozzá kultúra és a média kategóriákban. Arra szeretnénk tehát megkérni önt, hogy szavazzon a nyestre a verseny közönségszavazásán e két kategóriában!

Szavazzon inkább ránk!

Ötödik éve ontjuk a jobbnál jobb ismeretterjesztő anyagokat olvasóink legnagyobb örömére. Arra gondoltunk, hogy eljött az ideje, hogy ringbe szálljunk néhány címért, logóért, elismerésért, ami a jövőben talán segítheti munkánkat – hirdetőket, támogatókat tudunk hatékonyabban felhajtani, ha sikerül megcsillogtatnunk a Nyelv és Tudomány előnyeit szélesebb szakmai nyilvánosság előtt is. Ezekre pedig szükségünk van, hiszen fő támogatónk, a Language Experts Group segítsége nélkül nehéz lenne ma online kisragadozónak lenni.

Kedves olvasónk, arra kérjük tehát, ha kedveli lapunkat, ha fontos önnek, hogy működjön a nyest, ne legyen rest és szavazzon ránk a verseny facebookos oldalán kultúra és média kategóriákban. Ígérjük, ha a közönségszavazáson jól szerepel oldalunk, megháláljuk! Előre is köszönjük a segítséget és a sok megosztást!

A Facebook-os szavazás linkje itt

Hozzászólások (7):

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
10 éve 2013. november 19. 16:05
7 Galván Tivadar

Szavaznék én szívesen, de sajnos, nem vagyok benne az en face-bookban.

10 éve 2013. november 18. 09:03
6 Sultanus Constantinus

@béta: Ezzel sajnos maximálisan egyet tudok érteni, én is hiányolom az ilyen cikkeket. Az oldal már régen nem "nyelvről és tudományról" szól.

10 éve 2013. november 18. 08:40
5 Krizsa

@Pierre de La Croix: Má hogyne vóna köze: megmondtam, miért nem szavazok a Nyestre:-). Mert antidemokratikus, vagyis kirekesztő.

Flood-ot nálam nem találsz, mert csak "egy-eket" szok hozzászólni és ezt Te ugyanúgy tudod, mint mindenki.

Burkolt reklám egy 69 éves nyugdíjkorú??... oszt még életemben sem üzleteltem soha semmivel:-). Ne nevettess.

Az reklám, hogy 150 év késéssel összehoztam végre a gyöknyelvészetet, amit ingyér fel is tették (mások, nem én) néhány honlapra? Reklám, hogy (nagyon ritkán) meg mertem említeni, hogy ez hol van? Amiből se nekem, se másnak egy kanyi vas haszna se lesz soha?

Ez mellébeszélés volt, Dölakröá... kár az erőlködésért.

10 éve 2013. november 18. 07:43
4 Pierre de La Croix

@Krizsa: Még nem esett le? Akkor belinkelem neked, de itt és most legyen erről utoljára szó (főleg hogy a cikkhez semmi köze)

"...a cikkek alatti eszmecserét rendszeresen számos, esetleg oda nem illő megjegyzéssel zavarják (flood), esetleg burkolt reklámüzeneteket helyeznek el a cikkek alatt..." Részlet a nyest felhasználási feltételeiből.

10 éve 2013. november 18. 07:22
3 Martha

A Nyestre szavazok, habár én a valamikor volt Rénhírek nívós cikkeit hiányolom. Amióta a Nyesthez került, teljesen ellaposodott, elüresedett és sajnos tartalmilag sem az ami volt.

10 éve 2013. november 16. 16:35
2 Krizsa

Még mindig nem látom a "Használati feltételekben", hogy milyen alapon lehet ez év augusztusa óta kizárólag engem, Krizsa Katalin evolúciós gyöknyelvészt kirekeszteni - letakarni - az új hozzászólások listáján?

Ez egy "partizán", kirekesztő manőver, aminek az az oka, hogy a Nyesten nincs válasz a kb. 4000 magyar-héber szóhasonlításra, plusz a tucatnyi nyelvtani hasonlóságra sem e két nyelv között.

Válasz - az indogermán /oppardon/ indoeurópai (jó, de mitől INDO-?) nyelvészet keretén belül - soha NEM IS LESZ.

10 éve 2013. november 16. 13:23
1 béta

A nyest színvonala nagyot esett az utóbbi hónapokban (vagy már évben is?), két három hetente se jelenik valamire való írás rajta (sőt az akármilyen színvonalú nyelvi vonatkozású cikkek is ritkulnak, csak a nem nyelvi témájú bulvártudomány, vagy épp nemtudomány szaporodik), A régebben olvasható komolyabb szerzők javarészt eltűntek, inkább egy-két szerkesztő és szűkebb körük írnak ezt-azt. Súlyos gond, hogy kommentelők (különösen a magukat hozzáértőnek feltüntetők) hülyeségét javítatlanul hagyva gyakran már nem ismeretet, hanem marhaságokat terjeszt.

Régebben nagyon szívesen szavaztam volna a nyestre egy ilyen játékban, ma már semmiképpen. Remélem, lesz még okom megváltoztatni a véleményem.