0:05
Főoldal | Rénhírek

Augusztus 20: twitterkormány

A Facebookon és a Twitteren is tájékozódhatnak az érdeklődők az idei augusztus 20-i ünnepségsorozat részleteiről, ugyanis a Miniszterelnöki Hivatal a nemzeti ünnep alkalmából profilt nyitott a közösségi portálokon - jelentette be a Kormányszóvivői Iroda pénteken.

MTI | 2009. augusztus 17.

A Facebook közösségi portálon, és a Twitter közösségi mikroblogon naponta többször frissülő hírekkel látják el a kormányzati profil követőit.
Az Ország Tortája rendezvényt például percről-percre közvetíti majd a www.twitter.com/augusztus20 profilon a Miniszterelnöki Hivatal egyik munkatársa. A regisztráló csatlakozókat az állami ünnep történetébe, a programok részleteibe és kulisszatitkaiba is bevezetik a „tweet”-nek nevezett rövid mikroblogbejegyzések. A felhasználók azonnal reagálni is tudnak a hírekre.

De a kormány Facebook-profilján is „megízlelhető” az Ország Tortája: a www.facebook.com/orszagtortaja platformhoz csatlakozva az eseménnyel kapcsolatos tengernyi információhoz, kép- és videóanyaghoz juthat a felhasználó, és szintén van lehetőség a személyes kommentárra.
Emellett az ismert kormányzati online fórumok is rendelkezésre állnak: a www.magyarorszag.hu/augusztus20 honlap és a www.augusztus20.freeblog.hu blog szintén eligazítanak az ünnep programjaival kapcsolatban.

Hasonló tartalmak:

legutóbbi hozzászólások listája...
Nyelv és politika; Természettudomány; Nyelvtudomány; Oktatás; LEITERJAKAB
Váltás normál nézetre...