0:05
Főoldal | Rénhírek

Hogyan csajozzunk – tudományosan?

Sikertelen a nőknél? Képtelen fölszedni valakit? A csajozás nem tartozik a profiljába? – Semmi nincs veszve: rengeteg útmutatót találhat ezzel kapcsolatosan az interneten. És most a The Guardian bloggere jóvoltából azt is megtudhatja, hogyan érdemes ezt tudományos alapon csinálni...

nyest.hu | 2013. szeptember 23.

Persze minden internetes csajozási recept azt hirdeti magáról, hogy ő mondja meg a tuti biztos megoldást. No de melyik lehet a leginkább megalapozott? Nem könnyű ezt eldönteni. A dolgot ráadásul az is nehezíti, hogy angol nyelven keresve a „how to pick up women?” kérdésre hétmillió találatot kapunk, de magyarul is majdnem négyezret a „hogyan szedjünk fel egy csajt?” kérdésre...

Csak belepillantva az útmutatókba, úgy tűnik, hogy bármilyen szomorú is ez, a nőknek nincs szabad akaratuk. Megtévesztő lehet, hogy külsőre ugyanolyan komplex élőlényeknek tűnnek, mint a férfiak, valójában azonban biológiailag arra vannak programozva, hogy csakis azokkal kerüljenek intim közelségbe, akik úgy viselkednek velük, vagy kimondanak nekik bizonyos mondatokat... Ne feledjük azonban el, hogy a legtöbb ilyen önjelölt csajozóművész nem fordít kellő figyelmet a tudományosságra tanácsai megfogalmazásakor. Ilyen értelemben a The Guardian bloggerének csajozási útmutatója mindenképpen hiánypótló mű. Akik tehát tudományos bizonyosságot keresnek csajozásügyben, mindenképp őt kövessék. 

A továbbiakban öt, tudományosan megalapozott csajozási stílust mutatunk be.

A skinneri stílus

A stílus Burrhus Frederic Skinner amerikai pszichológusról kapta a nevét, aki kitalálta az operáns kondicionálás módszerét. Ez a technika a párkapcsolatok terén elsőre ijesztően hangozhat, de annál hasznosabb! Arról van szó, hogy minden alkalommal, amikor egy nekünk tetsző nő valamilyen pozitív viselkedést mutat irányunkban, jutalmazzuk meg őt. Ha ezt kitartóan alkalmazzuk, akkor a nőben az irányunkba folytatott pozitív viselkedés összekapcsolódik a jutalommal, így a jutalom reményében mind gyakrabban fogja ismételni a számunkra kedves cselekedeteit.

A legjobb, ha a jutalom valami pici finom falat, lehetőleg csokoládé vagy valamilyen cukorka. Arra azonban ügyeljünk, hogy ne legyünk túl kiszámíthatóak: ez kockáztathatja a kondicionálás sikerét. Hogy ezt megelőzzük, a kis jutalmakat látható módon ajánljuk fel másoknak is. A legjobb, ha gyerekeknek adjuk demonstratíve a cukorkákat, mert ezzel azt is bizonyítjuk, hogy szeretjük a gyerekeket és törődünk velünk, ami még vonzóbbá tesz minket a vágyott nő szemében, akiben ott él a gondoskodási ösztön.

A dolog persze nem lesz olcsó, rengeteg jutalomfalatra lesz szükség, amit nem is olyan könnyű mindig magunknál hordani. Így csajozás előtt érdemes például beszerezni egy nagy kabátot, amelyen rengeteg zseb van. Ha van valami, aminek egy nő nem tud majd ellenállni, akkor az egy hosszú kabátos férfi, aki cukorkákkal kínálja a gyerekeket...

Skinner
Skinner
(Forrás: Wikimedia Commons / Silly rabbit / GNU-FDL 1.2)

A paradicsommadár-stílus

Úgy tűnik, hogy az emberi társadalomban a nők megjelenése a színesebb, a figyelemfelhívóbb. Az állatoknál azonban nem így van ez! Fordítsuk vissza a tendenciát: a férfi növelheti az esélyét a párválasztásban, ha kicsit felturbózza a kinézetét. Vegyünk példát a paradicsommadárról és számos társáról az állatvilágban, akik extrém megjelenésükkel hódítanak!

Ha a paradicsommadár-stílust választjuk, a lehető legszínesebben kell öltözködnünk. Hawaii ing színes mintás nyakkendővel, feltűnő, nagy kalapok, képregényes alsónadrág a nadrág fölé... Ha eddig nem próbálta ki, és van néhány alkalmas ruhadarabja, ne habozzon, merje őket viselni. Ha nincsenek megfelelő ruhái ehhez, itt az ideje beszerezni a megfelelő kollekciót.

Tanuljunk tőlük!
Tanuljunk tőlük!
(Forrás: Wikimedia Commons / Doug Janson / CC BY-SA 3.0)

Ha a ruha megvan – szintén az állatvilágból ellesett trükk! – tanuljunk be valami látványos, figyelemfelkeltő táncot (sztep, break, esetleg ezek kombinációja). Ha ily módon fel vagyunk készülve, már bátran kiszemelhetjük a nekünk tetsző nőt. Ezt a legjobb, ha egy olyan helyen tesszük, ahol nincsenek a nők különösképpen kiöltözve – például sorbaállás közben a bankban, a buszmegállóban stb. A meglepetés ereje is számít a későbbi sikerben!

Ha megvan álmaink hölgye, immár ellejthetjük neki táncunkat a megfelelő öltözékben. A legjobb az egészben az, hogy itt nem a szavak számítanak, csakis a tettek. A performanszunkból a nő mindent megtudhat rólunk, ami fontos. És még ha rosszul is sül el a dolog, találkozhatunk egy csinos nővérkével a pszichiátrián...

A darwini stílus

Jó tudni, ......hogy maga Darwin a saját unokatestvérét, Emma Wedgwoodot vette feleségül. Ahogy Charles Darwin rámutatott az evolúcióelméletben, a partnerek kiválasztása a minél kedvezőbb géneken múlik. A legtöbb párválasztási szokásnak valamilyen genetikai alapja van, és a legtöbb külső jelleg a szexuális kiválasztásra megy vissza. Az állatvilágban a legtöbb extremitás is onnan ered, hogy a szexuális rátermettséget valahogy demonstrálni kell – erre jó például a pávák nevetségesen nagy farktollazata.

Hogyan csajozzunk – tudományosan?
Forrás: Wikimedia Commons / Jebulon / CC BY-SA 3.0

A darwini stílusú csajozás esetén csináltassunk tehát egy DNS-tesztet. A megkapott géntérképet nézzük jól át, és a negatív jellegzetességeket igény szerint kozmetikázzuk. Majd nyomtassuk ki a géntérképet, és ragasszuk a homlokunkra. Ha ilyen módon felkészültünk az udvarlásra, kövessük a megszerezni kívánt nőt, mutassuk meg neki magunkat, hogy a saját szemével láthassa, mennyire vonzó génekkel rendelkezünk. Nem utolsósorban arról is megbizonyosodhat ilyenkor álmaink hölgye, hogy milyen nagy a fájdalomtűrő képességünk: ugyanis a párbaj nehezen kerülhető el, ha a homlokunk egy géntérkép van ragasztva. És ha balul ütne ki a csajozási kísérlet, még mindig jelölhetnek minket a Darwin-díjra.

Az egysejtű-stílus

3,8 milliárd éve bevált, rengetegszer tesztelt módszer – de kétségtelen, hogy a csajozásról alkotott fogalmunkat kissé át kell hozzá alakítanunk. De miért lennénk maradiak?! Ha végképp nem megy a nők felszedése, próbálkozzunk úgy, ahogy az egysejtűek: osztódással. Nincs ebben semmi szégyellnivaló, végső soron mindnyájan belőlük lettünk...

A „függőleges emelő”-stílus

Az egyik leghatékonyabb módja a nők felszedésének a következő. Ha megtaláltuk a számunkra kívánatos alanyt, helyezkedjünk olyan pozícióba, amely elég stabil ahhoz, hogy megtartsuk az egyensúlyunkat. Ezután ragadjuk meg álmaink asszonyát, és alkalmazzunk a gravitációs erővel ellentétes irányú erőt. Ha képesek vagyunk rá, saját erőnkből is megtehetjük ezt, de ha szükséges, akkor valamilyen segédeszközt is bevethetünk – valamilyen emelésre alkalmas szerkezetet.  

Most sokan azt hihetik, hogy ez egy igen földhözragadt, szó szerinti értelmezése a „felszedés”-nek, illetve a „felcsípés”-nek, de aki komoly tanácsokra várva olvasta végig a javaslatokat, nem jogos, hogy kritikát fogalmazzon meg ezzel kapcsolatban.

Forrás

How to pick up women (with science)

Kapcsolódó tartalmak:

Hasonló tartalmak:

Hozzászólások (4):

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
10 éve 2013. szeptember 29. 19:22
4 El Vaquero

Persze, a bekerítés is játszik, de vigyázni kell vele:

www.youtube.com/watch?v=nOd2NuHgwew

Az sem jelent automatikusat jót, ha a csajok maguktól jönnek:

www.youtube.com/watch?v=ldQrapQ4d0Y

10 éve 2013. szeptember 29. 19:22
3 Krizsa

A pasasokat (férj, vagy csak...) az érdekli, hogy jó nőstény-e a nő? 69 évi tapasztalat - ma is megvan azért..

A jó nősténynek KEDVE van. Mihez? A szexhez.

A kinézetem fiatalkoromban is csak normál átlag volt. A kedv a terhességtől való félelemtől, de a fogamzásgátlóktól már kémiailag is - lekonyul.

A terhességtől nem hisztériásan félők (max. felnevelem, eggyel több lesz, na és... ) - kialakítják az egyéb (részben ősi) védekező stratégiákat - pózokat.

A "jó nőstény" vonzza a fiúkat és válogathat is. Nem köll jutalom, mert a természetes módon élő nőnek is legalább annyira hiányzik...:-).

10 éve 2013. szeptember 29. 18:54
2 El Vaquero

Ez is egyfajta technika, vakerstílusban bemutatva:

www.youtube.com/watch?v=3HfsBqNxp1Y

10 éve 2013. szeptember 23. 20:13
1 Roland2